Бял Гирлянд 9см. 2 метра

Код: NG1217

Добавете магия и елегантност на вашата коледна елха с бял гирлянд

Коледната украса винаги носи радост и празнично настроение в дома, а ключът към създаването на вълшебна атмосфера е правилният избор на декорации. Един от най-популярните и елегантни аксесоари за елхата е белият гирлянд. Със своята нежност и стил, той ще добави изисканост и блясък към всяка коледна украса.

Нашият бял гирлянд е с ширина 9 см и дължина 2 метра, което го прави идеален за украсяване на малки и големи елхи. Той е не само красив, но и функционален, тъй като може лесно да се комбинира с различни други коледни декорации като топчета, венци и различни светлинни ефекти. Независимо дали предпочитате традиционна или модерна визия за елхата си, белият гирлянд е перфектен аксесоар, който ще добави луксозен завършек на всякакъв вид коледни украси .

Търсите нещо, което да направи вашата коледна украса още по-запомняща се? С белия гирлянд, вие ще създадете вълнуваща празнична обстановка, която ще радва както вас, така и вашите гости. Освен това, неговият изчистен бял цвят лесно се съчетава с всякакви цветови теми и декорации. Добавете различни цветни топчета и коледни светлини, за да създадете персонализиран дизайн, който ще бъде уникален за вашето семейство.

Не само че белият гирлянд ще внесе допълнителен блясък на вашата елха, но и ще помогне да създадете трайни и топли спомени. Независимо дали украсявате елхата за първи път или търсите нов начин да обновите вашата коледна украса, белият гирлянд е лесен и достъпен начин да добавите елегантност и уют към празника.

Разгледайте нашата широка гама от бял гирлянд, коледни топчета, венци и други аксесоари, които ще направят вашия празник още по-вълшебен. Изберете белия гирлянд и направете елхата си истинско бижу, което ще впечатли всички.

Състав: ПВЦ
Тегло 0.250
Произход: Китай

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни

В наличност