В случай, че искате да върнете закупен от Вас продукт, можете да го направите в рамките на 14 дни от датата на получаването му.

За да върнете продукт или цялата си поръчка, е необходимо само да попълните Формуляра за връщане на продукти, който прилагаме към всяка пратка за ваше олеснение и да изпратите продуктите на посочения адрес.

Ако сте изгубили формуляра или имате други въпроси можете директно да се свържете с нас на посочените контакти: 0898751816 или [email protected].

 

Връщане на продукт може да бъде осъществено, ако той е в състоянието, в което е получен, в това число – оригинална опаковка и всички съпътстващи аксесоари (ако има такива).

Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощени лица или които са умишлено повредени, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/електрически шокове).

Продуктът трябва да бъде върнат в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи, с които е доставен продуктът.

В случай че доставеният продукт е бил придружен от подарък, необходимо е да върнете и подаръка.

В случай че сте закупили няколко еднакви продукта и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

В случаите, в които полученият продукт отговаря на посоченото в сайта и не е дефектен, транспортните разходи са за сметка на получателя. В обратния случай, когато продуктът е с наличен дефект или цялостта му е нарушена (липсват части, аксесоари и др.), транспортните разходи са за сметка на Festiko.bg. Когато клиентът желае да замени даден продукт с друг, без той да е дефектен, транспортните разходи и за двете посоки се поемат от него.

Пратките се изпращат от удобен за клиента офис на куриерска фирма “Еконт” или от личен адрес на клиента.

Festiko.bg ще Ви възстанови заплатената за даден продукт сума не по-късно от 14 дни след получаването на продукта обратно в нашия склад. Стандартно възстановяваме сумите по банкова сметка.

Важно: Във Festiko.bg не е наложена практика за изпращане на пари по куриер, до куриерски офиси, както и други оторизирани офиси за парични преводи.

Не забравяйте! Преди да върнете даден продукт, го опаковайте добре в допълнителна торба, кутия или друго подходящо, за да не се увреди опаковката на продукта при транспортиране и за да не бъдат залепяни по нея транспортни бележки.