Коледна чаша със сламка и бамбуков капак

Код: 032027

Коледната чаша със сламка и бамбуков капак е перфектният избор за празничния сезон! Със своя уникален дизайн, вдъхновен от класически коледни мотиви като снежинки, елхи и Дядо Коледа, тази чаша носи топлина и уют във всяко семейство и допринася за създаването на празнична атмосфера. Независимо дали я използвате за сутрешното си кафе или следобедния чай, всеки момент с тази чаша ще бъде зареден с коледно настроение.

Изработена от висококачествени материали, чашата е издръжлива и подходяща за ежедневна употреба. Стъклото ѝ е не само елегантно, но и устойчиво на температурни промени, което я прави идеална за топли напитки като кафе, чай или горещ шоколад. Бамбуковият капак придава естествен и екологичен завършек, като същевременно запазва топлината на напитката ви за по-дълго време. Сламката е удобна и практична, правейки чашата лесна за използване в движение или у дома.

Тази коледна чаша за кафе със сламка и бамбуков капак е не само красив аксесоар за лична употреба, но и отличен подарък за близки и приятели. Празничният ѝ дизайн и практичността я правят идеален избор за тези, които искат да внесат малко коледна магия в ежедневието си. Независимо дали я използвате сами или я подарявате, тази чаша ще направи всяка глътка по-специална и ще ви помогне да се насладите на празничния дух.

Състав: керамика
Тегло 0.250
Произход: Китай

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни