Керамична коледна чаша с елен с лъжичка и бамбуков капак

Код: 032025

Керамичната коледна чаша с елен, лъжичка и бамбуков капак е перфектният избор за празничния сезон! Със своя уникален и очарователен дизайн, вдъхновен от традиционните коледни символи като снежинки, елхи и дори Дядо Коледа, тази чаша носи топлина и уют във всяко семейство. Еленът, изобразен върху чашата, добавя допълнителна нотка на празничен чар, създавайки приятна атмосфера около всеки, който я използва.

Изработена от висококачествена керамика, тази чаша е идеална за топли напитки като чай, кафе или горещ шоколад, което я прави не само красива, но и функционална. Бамбуковият капак осигурява допълнителна защита и помага за запазването на топлината на напитката ви за по-дълго време. Включената лъжичка също е прекрасно допълнение към комплекта, което добавя практичност и удобство.

Тази керамична коледна чаша с елен, бамбуков капак и лъжичка е чудесен избор за подарък на близки и приятели по време на празниците. Нейният стилен и празничен дизайн я прави подходяща за лично ползване, като всяка глътка носи усещането за празничен уют и магия. Независимо дали я използвате за домашно кафе сутринта или за вечерен чай пред коледната елха, тази чаша ще внесе радост и коледно настроение във всеки дом.

Ако търсите коледни чаши, разгледайте всички наши предлужения.

Състав: керамика
Тегло 0.250
Произход: Китай

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни