Коледна керамична чаша с бели мечки 350ml.

Код: 032035

Коледната керамична чаша с бели мечки 350ml е чудесен избор за празничния сезон! Със своя забавен и стилен дизайн, включващ коледни мотиви като снежинки, елхи и, разбира се, очарователни бели мечки, тази чаша внася топлина и уют във всяко семейство. Независимо дали използвате чашата за сутрешното си кафе, следобедния чай или чаша горещ шоколад пред камината, всяка глътка ще ви напомни за магията на празничните дни.

Изработена от висококачествена керамика, чашата е устойчива и подходяща за редовно ползване, а нейната вместимост от 350ml е идеална за различни топли напитки. Уникалният дизайн с белите мечки създава усещане за зимна приказка, което ще ви помогне да се потопите още повече в коледното настроение. Декорацията на чашата е внимателно подбрана, за да комбинира функционалност и празничен стил, което я прави идеална както за дома, така и за офиса.

Тази коледна керамична чаша с бели мечки е перфектен подарък за приятели, колеги или членове на семейството. Тя е не само красива и елегантна, но и функционална, добавяйки празнична атмосфера към всяко събиране или момент на спокойствие. Независимо дали я подарявате или ползвате сами, тази чаша ще направи всяка глътка напитка още по-специална през празничните дни. Насладете се на коледния дух с тази очарователна и практична чаша! Разгледайте и нашите коледни чаши за чай.

Състав: керамика
Литраж: 0.350л.
Тегло 0.250
Произход: Китай

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни