Керамична коледна чаша 350мл.

Код: 088106

Керамичната коледна чаша с вместимост 350 мл е перфектният избор за всяко домакинство по време на празничния сезон! Тази чаша съчетава стил и функционалност, като привлича вниманието със своя изискан дизайн, украсен с традиционни коледни мотиви като снежинки, елхи и веселия Дядо Коледа. Тя създава топла и уютна атмосфера в дома, придавайки допълнителен коледен чар на вашето ежедневие.

Изработена от висококачествена керамика, чашата е устойчива на топлина и подходяща за различни напитки като чай, кафе, капучино или дори горещ шоколад. Благодарение на ергономичната си форма и удобна дръжка, тя е лесна за хващане и удобна за ползване както за малки, така и за големи. С вместимостта си от 350 мл, тя предлага достатъчно място за наслада от любимите ви напитки през студените зимни дни.

Тази керамична коледна чаша 350 мл е идеален подарък за приятели, семейство или колеги, както и за лично ползване, за да добавите още повече празничност към вашия дом. Тя е не само красива, но и практична, превръщайки всяка глътка в празничен момент. Независимо дали я използвате за сутрешното си кафе или вечерен чай пред камината, тази чаша ще направи празничния сезон още по-специален. Насладете се на коледния дух с тази елегантна и функционална чаша, която ще ви радва през цялата зима!

Разгледай всички коледни чаши!

Състав: керамика
Литраж: 0.350л.
Тегло 0.250
Произход: Китай

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни