Детски коледни чорапи – Комплект от 3 бр, р-р 1-2г.

Код: 999807-1

Висококачествени детски коледни чорапи – перфектният подарък за празничния сезон!

С настъпването на зимата и коледните празници, всички търсим начин да донесем радост и топлина в дома си. Какъв по-добър начин да направите това от покупката на детски коледни чорапи, които са не само красиви, но и практични? Нашите висококачествени детски коледни чорапи ще стоплят вашите малчугани и ще внесат празнично настроение на цялото семейство.

Комплект от 3 броя детски коледни чорапи

Нашият комплект от 3 бр. детски коледни чорапи е специално създаден, за да осигури максимален комфорт и топлина на вашето дете през студените зимни дни. Произведени от мека и качествена материя, тези чорапи са идеални за малчугани на възраст 1-2 години. Детските коледни чорапи в този комплект са изключително удобни и приятни на допир, което ги прави перфектен избор за ежедневна употреба.

Празничен дизайн и комфорт

Всеки чифт детски коледни чорапи е с красив и забавен коледен дизайн, който със сигурност ще се хареса на вашето дете и ще допринесе за коледната атмсфера на тези секейни прасници. Веселите шарки и празничните мотиви ще добавят специално настроение към всяко облекло. Независимо дали сте у дома или на гости, тези чорапи ще гарантират, че детето ви изглежда стилно и празнично.

Защо да изберете нашите детски коледни чорапи?

  • Качествени материали: Нашите детски коледни чорапи са изработени от висококачествени материали, които са меки и дишащи. Те не само ще поддържат крачетата топли, но и ще осигурят комфорт през целия ден.
  • Удобен размер: Подходящи за деца на възраст 1-2 години, тези чорапи са създадени така, че да пасват перфектно и да не дразнят кожата.
  • Лесна поддръжка: Детските коледни чорапи от нашия комплект са лесни за пране и запазват формата си дори след многократни изпирания.
  • Идеален подарък: Тези чорапи са чудесен подарък за всеки малчуган. Те са подходящи както за ежедневна употреба, така и за специални празнични събития.

Състав: 90% памук, 8% полиамид, 2% ластик
Тегло 0.200
Произход: Турция
Цвят: Цветен

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни

В наличност