Коледни чорапи дамски комплект от 3 бр

Код: 999806

Коледни чорапи – идеалният аксесоар за студените зимни дни и празнични вечери.

Ако търсите удобни, топли и стилни чорапи, които не само ще ви предпазят от студа, но и ще внесат коледно настроение в дома ви, тогава сте на правилното място. Представяме ви висококачествени дамски термо коледни чорапи, създадени с внимание към детайла и комфорт.

Топлина и комфорт за зимата

Тези дамски термо чорапи са специално проектирани да осигурят топлина през най-студените зимни дни. Благодарение на термо технологията, те поддържат краката ви топли и сухи дори в най-студеното време. Независимо дали ще ги носите у дома, по време на зимни разходки или на ски ваканция, тези чорапи ще ви предоставят нужния комфорт.

Перфектен избор за празничния сезон

Коледните чорапи са не само практични, но и невероятно стилни. Със своите красиви коледни мотиви, те са перфектното допълнение към всяка зимна визия. Те са чудесен избор както за вас, така и за подарък на близки и приятели. С тези чорапи ще внесете радост и празничен дух в ежедневието си, както и ще сте страхотно допълнение към коледната украса вкъщи .

Универсален размер

Нашите коледни чорапи са налични в универсален размер (36-40), който пасва на повечето дамски крака. Те са еластични и лесни за носене, без да създават усещане за стегнатост или неудобство. Материалите, използвани за изработката им, са меки, дишащи и устойчиви на износване, което гарантира дълготрайна употреба.

Как да изберете правилните коледни чорапи?

При избора на коледни чорапи, е важно да се обърне внимание на качеството на материалите и дизайна. Нашите чорапи са изработени от висококачествени термо материали, които поддържат краката топли и удобни. Освен това, тяхната коледна тематика ги прави идеални за празничния сезон.

Ако търсите перфектния аксесоар за зимата и искате да внесете празничен дух в гардероба си, нашите коледни чорапи са точно за вас. Те са комбинация от комфорт, стил и функционалност, като ще направят зимата по-топла и весела. Изберете висококачествени коледни чорапи за себе си или за подарък и се насладете на удобството и празничното настроение, което те носят.

Състав: 90% памук, 8% ликра, 2% ластик
Тегло 0.200
Произход: Турция
Цвят: Цветен

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни

В наличност