Сгъваем рафт метал 71.5/36.5/127.5см.

Код: 044093

Добре дошли в нашия онлайн магазин за домашно организиране и съхранение! Ние сме вашето надеждно място за практични и функционални решения за вашия дом, офис или склад. Днес имаме удоволствието да ви представим нашия най-нов продукт – сгъваемият метален рафт.

Нашите сгъваеми метални рафтове са идеалният избор за тези от вас, които ценят удобството и функционалността. Съчетавайки издръжливост и лекота, нашите рафтове са подходящи за различни нужди и среди. С тях можете да организирате вашите пространства по начин, който ви удовлетворява, без да правите компромиси с качеството.

Един от ключовите атрибути на нашите сгъваеми метални рафтове е тяхната лесна сглобяемост и демонтиране. С интуитивен дизайн и без нужда от специални инструменти, вие можете да сглобите и разглобите рафта бързо и без усилие. Това прави нашите рафтове идеални за хора, които се нуждаят от временно решение за съхранение или които търсят лесно преносими мебели за своите дейности.

Също така, нашите сгъваеми метални рафтове са изработени от висококачествени материали, които гарантират тяхната дълготрайност и устойчивост. Вие можете да бъдете сигурни, че рафтовете ще ви послужат дълго време, без да компрометирате стабилността или сигурността на вашите предмети.

Приятно пазаруване и не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или нуждаете се от помощ при избора на правилния сгъваем метален рафт за вас!

Размери: 36.500см. x 71.500см. x 127.500см.
Състав: метал
Тегло 7.000

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 60 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни