Самозалепващ XPE панел, 30 х 60см. Kod003 10бр.

Код: 226003

Добре дошли в света на модерните интериорни решения с нашия самозалепващ XPE панел, размер 30 х 60 см. Този иновативен продукт не само предлага елегантен външен вид, но и функционалност, която ще преобрази вашия дом или офис.

XPE панелът е създаден с висококачествен материал, който е устойчив на влага и издръжлив на външни влияния, което го прави идеален за всякакви обстановки. Неговата лекота и лесност на монтаж го правят подходящ избор за всеки, който търси бързо и ефективно решение за обновяване на интериора.

Със своите размери от 30 х 60 см, този панел е подходящ както за големи, така и за по-малки повърхности. Независимо дали сте на пазар за обновяване на кухнята, банята, спалнята или дори офисното пространство, XPE панелът е перфектният избор.

Неговият модерен дизайн и разнообразие от цветове предлагат безброй възможности за персонализация на вашия интериорен дизайн.

Нека вашият дом или офис се превърнат в оазис на комфорт и красота с нашия самозалепващ XPE панел. Освен че ще подобри външния вид на вашето пространство, той също така ще добави и удобство и практичност в ежедневието ви.

Размери: 30.000см. x 60.000см. x 0.200см.
Състав: XPE
Тегло 0.250

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 60 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни