Килим пъзел от 4 части

👉 Купете 2 бр. – вземете 10% отстъпка
👉 Купете 3 бр. – вземете 15% отстъпка

*Промоцията важи за всички продукти

Код: 182013

Килим Пъзел от 4 Части: Комфорт, Забавление и Образователна Стойност за Вашето Дете

Килимът пъзел от 4 части е перфектното допълнение към всяка детска стая, предлагайки не само удобство и комфорт, но и забавление и образователна стойност. Изработен от висококачествени материали, този килим е издръжлив и лесен за почистване, което го прави идеален за активни деца и техните родители.

Издръжлив и Лесен за Почистване

Килимът пъзел е изработен от материали с високо качество, които гарантират дълготрайна употреба. Независимо колко често децата играят върху него, килимът запазва своите цветове и форма. Лесното почистване е друг важен аспект, който прави този продукт предпочитан избор за родители. Просто го измийте с вода и мек сапун и килимът ще бъде като нов.

Развиване на Въображението и Моториката

Една от уникалните черти на килима пъзел е неговата форма. Всяка част от килима е като пъзел, който децата могат да сглобяват по различни начини. Това не само ги забавлява, но и стимулира тяхната креативност и въображение. Докато подреждат частите, те развиват своите моторни умения и логическо мислене. Възможността да създават различни комбинации и форми прави играта с този килим вълнуваща и образователна.

Комфортна Повърхност за Игра

Килимът пъзел предлага комфортна и мека повърхност, която е идеална за игра. Децата могат да седят, пълзят и лежат върху него без да изпитват дискомфорт. Меката текстура на килима предпазва децата от наранявания при падане и осигурява безопасно място за игра.

Стимулиране на Детската Фантазия и Креативност

Освен физическите ползи, килимчето за игра  пъзел стимулира и умственото развитие на децата. Различните цветове и форми привличат вниманието им и ги насърчават да мислят творчески. Възможността да създават различни модели и картини помага на децата да развиват своята фантазия и креативност.

Перфектен Подарък за Всяко Дете

Килимът пъзел е идеален подарък за всяко дете. Той е подходящ за различни възрасти и интереси, което го прави универсален избор. Независимо дали търсите подарък за рожден ден, Коледа или просто искате да зарадвате своето дете, този килим ще бъде приет с радост и ентусиазъм.

В заключение, килимът пъзел от 4 части е изключително полезен и забавен продукт, който предлага много повече от обикновена постелка. Той комбинира удобство, издръжливост, лесно почистване и образователна стойност в едно. С този килим вашето дете ще се забавлява, ще развива своите умения и ще има комфортно място за игра. Изберете килим пъзел и подарете на своето дете незабравими моменти на радост и учене.

Размери: 120.000см. x 120.000см. x 0.800см.
Състав: ПВЦ
Тегло 0.250
Произход: Китай
Цвят: Цветен

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни

В наличност