Детоксикиращи пластири Киноки

👉 Купете 2 бр. – вземете 10% отстъпка
👉 Купете 3 бр. – вземете 15% отстъпка

*Промоцията важи за всички продукти

Код: 300025

Детоксикиращите лепенки са иновативен метод за постигане на детоксикацията на тялото по естествен начин. Известни също като детоксикиращи пластири или Киноки лепенки, тези лепенки предлагат удобен начин за освобождаване от токсините и натрупванията в организма.

Нашите детоксикиращи лепенки са разработени с внимание към детайла, използвайки най-качествените и естествени съставки. Специално формулирани за детоксикацията, тези лепенки помагат за подобряване на циркулацията, отстраняване на токсините и възстановяване на баланса в организма.

Как работят детоксикиращите лепенки? Специалните активни съставки влагат в кожата, създавайки действие на дълбоко почистване и стимулиране на метаболизма. Те насърчават изпотяване, като помагат на тялото да излъчи токсините през кожата. Резултатът е почистена, освежена и възстановена кожа, а организмът се чувства по-лек и енергичен.

Използвайте нашите детоксикиращи лепенки за ежедневна рутина на детоксикация или като допълнение към програма за отслабване и подобряване на общото здравословно състояние. Независимо дали сте загрижени за натрупванията от ежедневния стрес или търсите начин да повишите естествената си енергия и виталност, детоксикиращите лепенки са перфектното решение за вас.

Съставките на пластирите са 100% натурални субстанции, използвани в хилядолетният опит на азиатската медицина – бамбукова киселина, която има свойството да прониква и да изхвърля токсините, портокалово масло, стрити листа от японска вишна, хитозан, евкалипт, естествен източник на отрицателни йони – минералът турмалин, минерална и растителна пудра.

Състав: Лепенки
Тегло 0.250
Произход: Китай

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни

В наличност