Плато за сервиране от естествен камък -32.5×17.6см.

👉 Купете 2 бр. – вземете 10% отстъпка
👉 Купете 3 бр. – вземете 15% отстъпка

*Промоцията важи за всички продукти

Код: 104352

Плато за Сервиране от Естествен Камък: Перфектното Допълнение за Всяка Трапеза

Елегантност и Функционалност за Вашата Трапеза

Платото за сервиране от естествен камък е не просто аксесоар, а истинско произведение на изкуството, което ще преобрази всяка маса в изискано и стилно пространство. Изработено от висококачествени камъни, обработени до съвършенство, това плато предлага гладка и издръжлива повърхност, идеална за всякакъв вид храна и напитки.

Уникални Предимства на Натуралния Камък

Естественият камък не само добавя естетическа стойност на вашата трапеза, но също така предлага невероятна функционалност. Този материал е известен със своята устойчивост на високи и ниски температури, което го прави перфектен за сервиране на топли и студени ястия. Освен това, камъкът запазва вкусовете и ароматите на поднесените деликатеси, като по този начин гарантира, че всяко ястие ще бъде сервирано в своя най-добър вид.

Идеално за Всякакъв Вид Ястия

Платото от естествен камък е многофункционално и може да бъде използвано за сервиране на различни видове храна, както и като дъска за рязане . Независимо дали става въпрос за сирена, месо, суши или дори десерти, този елегантен аксесоар придава на всяко ястие неповторим стил и класа. Неговата естествена красота подчертава цветовете и текстурите на храната, създавайки визуално привлекателно представяне.

Екологично и Здравословно Решение

Използването на естествен камък за сервиране е и екологично съобразно решение. Камъкът е устойчив материал, който не отделя вредни химикали и не влияе негативно на околната среда. Той е също така хигиеничен и лесен за почистване, което го прави идеален за ежедневна употреба.

Перфектният Подарък за Всеки Повод

Платото за сервиране от естествен камък е и чудесен подарък за всеки повод. Независимо дали искате да зарадвате любим човек за рожден ден, сватба или друг специален момент, този стилен и практичен аксесоар ще бъде оценен и използван дълго време.

Платото за сервиране от естествен камък е идеалният начин да добавите нотка на елегантност и изисканост към вашата трапеза. Със своите уникални предимства и универсална функционалност, този аксесоар ще ви помогне да създадете незабравими кулинарни изживявания. Независимо дали го използвате за домашни вечери или за специални събития, платото от естествен камък е символ на стил и качество, който ще впечатли всеки гост. Инвестирайте в този красив и практичен продукт и превърнете всяко хранене в истинско удоволствие.

Размери: 17.600см. x 32.500см. x 1.000см.
Състав: шисти
Тегло 0.250
Произход: Китай

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни

В наличност