Плато за сервиране от есетствен камък -30х12см.

👉 Купете 2 бр. – вземете 10% отстъпка
👉 Купете 3 бр. – вземете 15% отстъпка

*Промоцията важи за всички продукти

Код: 104351

Плато за Сервиране от Естествен Камък: Елегантност и Функционалност за Всяка Маса

Ако искате да придадете изисканост и стил на вашата трапеза, платото за сервиране от естествен камък е идеалният избор. Това е не просто аксесоар, а изящно допълнение, което ще преобрази всяка маса в истинско произведение на изкуството. Изработено от внимателно обработени камъни, платото предлага гладка и издръжлива повърхност, която е идеална за сервиране на различни видове храни и напитки.

Предимства на Платото за Сервиране от Естествен Камък

Естетика и Издръжливост

Натуралният камък придава изящество на всяка трапеза. Благодарение на естествената си красота, той ще стане център на внимание на всяко събиране. В допълнение, камъкът е изключително издръжлив и устойчив на високи и ниски температури. Това го прави идеален за сервиране на горещи или студени ястия, като същевременно запазва вкусовете и ароматите им.

Многообразие от Приложения

Платото за сервиране от естествен камък е перфектно за поднасяне на различни деликатеси. Независимо дали става въпрос за сирена, месо, суши или плодове, този продукт ще добави неповторим стил и класа на вашето представяне. Неговата универсалност го прави подходящ за всякакви събития – от официални вечери до неформални събирания, освен това може да се използва и като дъска за рязане .

Устойчивост и Практичност

Естественият камък е изключително устойчив на износване и надраскване. Той също така е лесен за почистване, което го прави практичен избор за всеки дом. Освен това, камъкът не абсорбира миризми и не задържа петна, което го прави хигиеничен и безопасен за използване.

Природна Красота в Кулинарната Ви Изява

С платото за сервиране от естествен камък вие не само добавяте функционалност към вашата трапеза, но и внасяте природната красота във вашата кулинарна изява. Всяко парче камък е уникално със своите естествени шарки и текстура, което прави всяко плато единствено по рода си. Това е перфектен начин да впечатлите гостите си и да направите всяко ястие специално.

Платото за сервиране от естествен камък е не само елегантен аксесоар, но и практично решение за всяка кухня. Неговата издръжливост, многофункционалност и природна красота го правят незаменим помощник във всяко домакинство. Инвестирайте в този уникален продукт и преобразете своята трапеза в истинско произведение на изкуството, което ще радва вас и вашите гости за години напред.

Размери: 12.000см. x 30.000см. x 1.000см.
Състав: шисти
Тегло 0.250
Произход: Китай

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни

В наличност