Дъска за рязане с нож, различни цветове

👉 Купете 2 бр. – вземете 10% отстъпка
👉 Купете 3 бр. – вземете 15% отстъпка

*Промоцията важи за всички продукти

Код: 017033-3

Дъската за рязане с нож е ключов елемент във всяка съвременна кухня, която се стреми към ефективност и качество.

Изработена от висококачествени материали, тази дъска е създадена с мисъл за интензивната употреба, която ежедневното готвене изисква. Със своята издръжливост и здравина, тя издържа на многократни натоварвания, като запазва безупречния си вид и функционалност дълго време.

Гладката повърхност на дъската за рязане осигурява лесно и безопасно рязане на всякакви суровини. Независимо дали приготвяте свежи салати, нарязвате плодове или зеленчуци, или подготвяте съставки за основни ястия, тази дъска ще ви предложи необходимото удобство и сигурност. Освен това, компактният й размер я прави изключително удобна за съхранение, като не заема излишно място на кухненския плот.

Защо да изберете нашата дъска за рязане с нож?

Едно от предимствата на тази дъска е, че тя е подходяща както за професионални готвачи, така и за любители на домашното готвене. Ако искате да подобрите уменията си в кухнята и да работите с увереност, тази дъска за рязане е идеалният избор. Нейната устойчивост на износване и ергономичен дизайн я правят незаменим помощник за всякакъв тип кулинарни задачи.

Допълнителен плюс е, че дъската е лесна за почистване, като същевременно предпазва ножовете ви от изтъпяване. Инвестицията в качествена дъска за рязане не само ще улесни процеса на приготвяне на храна, но и ще удължи живота на вашите кухненски инструменти.

Създайте перфектната кулинарна среда с нашата дъска за рязане с нож, която съчетава функционалност, дълготрайност и стил. Независимо дали подготвяте бърза закуска или сложна вечеря, тази дъска ще бъде ваш верен съюзник във всяко кулинарно предизвикателство. Изберете качество и удобство за вашата кухня с нашата дъска за рязане с нож и се наслаждавайте на всеки миг, прекаран в готвене.

Размери: 19.000см. x 29.000см. x 5.000см.
Състав: пластмаса
Тегло 0.250
Произход: Китай
Цвят: зелен

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни