Дъска за рязане с нож – жълта

👉 Купете 2 бр. – вземете 10% отстъпка
👉 Купете 3 бр. – вземете 15% отстъпка

*Промоцията важи за всички продукти

Код: 017033-2

Дъската за рязане с нож е идеалният инструмент за всяка кухня, който съчетава функционалност и качество, за да направи процеса на готвене по-лесен и безопасен.

Изработена от висококачествен материал, тази дъска за рязане предлага издръжливост и надеждност, което я прави отличен избор за ежедневна употреба, дори при интензивно натоварване.

Гладката повърхност на дъската е внимателно проектирана, за да осигури лесно и удобно нарязване на всякакъв вид храна. Независимо дали приготвяте свежа салата, нарязвате плодове и зеленчуци, или обработвате месо, дъската ще ви предостави необходимото удобство и безопасност. Размерите на дъската са оптимални, така че да имате достатъчно пространство за работа, без да заемат прекалено много място в кухнята ви.

Друго предимство на тази дъска за рязане е нейният дизайн, който е не само функционален, но и стилен.

Тя се вписва перфектно в съвременния кухненски интериор и може да се използва както от професионални готвачи, така и от любители на кулинарията. Лекотата на почистване и поддръжка на дъската е още един фактор, който допринася за нейната популярност сред потребителите.

Тази дъска за рязане с нож е създадена, за да улесни процеса на приготвяне на храна и да ви осигури комфорт и сигурност в кухнята. Независимо дали режете, кълцате или настъргвате, тя ще бъде вашият надежден партньор. Ако търсите качествен продукт, който да издържи на времето и да ви предостави удоволствие от готвенето, тази дъска за рязане е точно това, от което имате нужда.

Закупуването на дъска за рязане с нож е инвестиция, която ще подобри вашето кулинарно изживяване и ще ви осигури удобство и ефективност в кухнята.

С този продукт можете да бъдете сигурни, че имате на разположение издръжливо и практично решение за всякакви задачи в готвенето.

Размери: 19.000см. x 29.000см. x 5.000см.
Състав: пластмаса
Тегло 0.250
Произход: Китай
Цвят: Жълт

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни

Изчерпан