Черно-бяла коледна чаша 350мл.

Код: 088105

Черно-бялата коледна чаша е изключителен избор за всеки празничен сезон! Тази елегантна и стилна чаша се отличава с уникален дизайн, който съчетава класическите коледни мотиви като снежинки, елхи и Дядо Коледа, но в изчистен черно-бял стил. Това придава модерна и изискана визия, която ще допълни празничния декор на всяка маса или кухня, докато същевременно носи уют и топлина в семейството.

Изработена от висококачествени материали, черно-бялата коледна чаша е идеална за наслада на всякакви топли напитки като чай, кафе, капучино или горещ шоколад. Ергономичната ѝ форма осигурява удобно хващане, а здравата керамична структура гарантира дълготрайна употреба. Съчетанието на традиционни коледни елементи и съвременен дизайн я прави подходяща както за лична употреба, така и за празничен подарък.

Тази черно-бяла коледна чаша е перфектна както за ежедневни моменти, така и за празнични събирания. Нейната минималистична, но същевременно празнична визия я отличава от класическите коледни чаши, придавайки ѝ индивидуалност и стил. Независимо дали ще я ползвате сутрин за чаша кафе или вечер за топъл чай, тази чаша ще направи всяка глътка специална и ще донесе коледния дух във вашия дом.

Състав: керамика
Литраж: 0.350л.
Тегло 0.250
Произход: Китай

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни