Дървена играчка за готвене на бургери

Код: 138057

Разнообразието на дървените играчки е изключително, но ние вярваме, че дървената играчка Бургер е нещо особено. Тази играчка не само предлага на децата часове на забавление, но и им помага да развият въображението си и да развиват важни умения.

Изработена от висококачествено дърво, дървената играчка Бургер е издръжлива и безопасна за малките ръчички. Този продукт е проектиран с мисъл за здравето и безопасността на вашето дете, осигурявайки ви пълна увереност при играта му.

Комплектът включва разнообразни съставки, които са необходими за създаване на перфектния бургер – питки, месо, сирене, зеленчуци и други. Тези съставки са реалистични на допир и изглеждат като истински, като това подпомага развитието на въображението на детето и го насърчава да създава различни комбинации.

Едно от големите предимства на тази дървена играчка е възможността за свързване на съставките, което позволява лесно сглобяване и разглобяване на бургера. Това не само забавлява децата, но и развива техните фини моторни умения, които са от съществено значение за тяхното развитие.

Дървената играчка Бургер насърчава ролевите игри, като децата могат да поемат ролята на готвачи или сервитьори. Те могат да се забавляват, като създават различни комбинации от съставките и да представят своите кулинарни шедьоври на своите приятели и семейство.

Със своите многообразни игрови възможности и образователни ползи, дървената играчка Бургер е идеалният подарък за всяко дете. Тя не само предлага часове на забавление, но и помага за развитието на творческите и мисловни умения на децата. Нека вашето дете се потопи в света на въображението и играта с нашата дървена играчка Бургер!

Размери: 23.000см. x 33.000см. x 4.000см.
Състав: дърво
Тегло 0.500
Произход: Китай

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни

В наличност