Коледна декорация от кермаика – Дядо Коледа

Код: NG-1446-1

Коледна декорация от керамика – Дядо Коледа е перфектният акцент за всяка празнична обстановка. Тази изящна коледна декорация оживява атмосферата в дома ви, като носи със себе си топлина, уют и истински празничен дух. Всеки елемент е създаден с внимание към детайла, което прави този декор не само красив, но и специален подарък за близките ви.

Керамичната фигура на Дядо Коледа е ръчно изработена и изобразява емблематичния символ на Коледа със зашеметяваща прецизност. Съчетанието от топли цветове и внимателно оформени детайли превръщат този артикул в перфектен избор за декорация на дома или офиса през зимния сезон.

Когато става въпрос за коледно настроение, няма по-добър начин да го създадете от добавянето на уникална коледна декорация. Нашите модели на Дядо Коледа от керамика се отличават с изискан дизайн, който веднага привлича вниманието и допринася за създаването на уютна и празнична атмосфера във всеки дом.

Тази коледна декорация е също така идеален подарък за вашите близки. Със своите уникални и прецизни детайли, тя лесно ще се впише във всяка коледна колекция или ще стане основен акцент в празничната украса на дома. Всеки модел е изработен така, че да внесе радост и топлина в ежедневието през празничния сезон.

Важно е да отбележим, че изпращаме коледната декорация според наличностите към момента на поръчката. Това означава, че всяка фигурка на Дядо Коледа е уникална и може да има малки различия в дизайна, което прави всяка поръчка още по-специална.

С тази коледна декорация от керамика – Дядо Коледа ще добавите изтънченост и празничен дух към вашата украса, като същевременно подарите на себе си или на някого друг радостта от истинската коледна магия.

Размери: 7.000см. x 8.500см. x 2.100см.
Състав: керамика
Тегло 0.250
Произход: Китай
Цвят: червен

icon-fast-clock-dark

Бърза доставка

До 3 работни дни след направена поръчка.

icon-truck-dark

Безплатна доставка

За всяка поръчка на стойност над 100 лв.

icon-shield-check-dark

Сигурна поръчка

Гарантирано онлайн разплащане.

icon-arrows-rotate-dark

Право на връщане

14 дни право на връщане след поръчка.

  • icon check circle success В наличност
  • icon truck dark Доставка от 1 до 3 работни дни

В наличност

Подобни продукти